x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD Gorj - Sanda Mischie, inlocuita

PSD Gorj - Sanda Mischie, inlocuita

14 Iul 2004   •   00:00

EDITIA a II-a

Sanda Mischie a fost schimbata ieri din functia de presedinte al organizatiei de femei a PSD Gorj, decizia fiind luata de Delegatia Permanenta a filialei, transmite corespondentul Mediafax. Ea este sotia fostului lider al PSD Gorj, Nicolae Mischie, care pana la alegerile locale din 6 iunie a fost si presedinte al Consiliului Judetean.

UNANIMITATE. Potrivit presedintelui interimar al PSD Gorj, Florin Circiumaru, Delegatia Permanenta a decis in unanimitate, prin vot deschis, ca sotia fostului presedinte al PSD Gorj sa fie inlocuita cu Mariana Somnea, administratorul unei firme desemnate sa administreze UREX Rovinari pana la declansarea procedurii de faliment. Somnea va fi presedinte interimar al organizatiei pana la sedinta de alegeri a organizatiei de femei a PSD Gorj, care va avea loc cel mai probabil in toamna.

SCHIMBARE. "Mai multi membri ai Delegatiei Permanente a PSD Gorj i-au explicat doamnei Mischie ca este nevoie de o schimbare si in fruntea organizatiei de femei", a spus presedintele interimar al filialei. Sanda Mischie ramane consilier local la Targu-Jiu pe listele PSD Gorj. De asemenea, Delegatia Permanenta a PSD Gorj a decis sa-l sustina, pentru sefia organizatiei judetene, pe actualul presedinte interimar Florin Circiumaru, alegerile in acest sens urmand sa aiba loc sambata. (Gabriela Antoniu)

×
Subiecte în articol: politic psd gorj