x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Intenţia lui Antonescu de a duce PNL în PPE, o gravă eroare de judecată

PSD: Intenţia lui Antonescu de a duce PNL în PPE, o gravă eroare de judecată

26 Mai 2014   •   16:01
PSD: Intenţia lui Antonescu de a duce PNL în PPE, o gravă eroare de judecată

Intenţia liberalului Crin Antonescu de a scoate PNL din ALDE pentru a-l duce în PPE 'reprezintă o nouă dovadă a gravelor erori de judecată ale liderului liberal şi a trădării românilor care au votat USL', se arată într-un comunicat al PSD.

Social-democraţii susţin că Antonescu 'nu poate acoperi înfrângerea usturătoare înregistrată în alegeri prin această mişcare în direcţia lui Traian Băsescu şi a prietenilor lui la nivel european'.

'Din păcate, Crin Antonescu se aşază în galeria celor care îşi schimbă identitatea peste noapte, alături de Traian Băsescu şi de Emil Boc, cei care au dus PD în 30 de secunde de la stânga la dreapta. Nu ştiu ce ar spune Brătienii şi liberalii adevăraţi în faţa acestei suceli ideologice a lui Crin Antonescu, care nici măcar realism sau idealism politic nu este. Este un soi de oportunism al disperării, care distruge un proiect politic important pentru România, din motive de orgoliu supradimensionat şi incapacitate de asumare a erorilor' se mai arată în comunicatul PSD, citat de Agerpres.

PSD mai susţine că, urmând această direcţie, PNL trece în 'tabăra celor care au blocat accesul românilor la muncă în UE şi care s-au opus aderării României la Schengen'.

'Dacă aşa vrea să-şi încoroneze cariera politică domnul Crin Antonescu, să nu se aştepte la recunoştinţa românilor pentru asta', se încheie comunicatul PSD.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al Partidului Naţional Liberal (PNL) a decis luni afilierea la Partidul Popular European, a anunţat purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora.

'BPN al PNL a decis cu majoritate de voturi, un vot împotrivă şi trei abţineri ca PNL să se alăture grupului PPE şi europarlamentarii noştri să facă parte din PPE', a spus purtătorul de cuvânt al liberalilor.

×