x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură

PSD: Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură

14 Mai 2020   •   14:13
PSD: Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură

PSD nu a renunțat la ideea de a depune o moțiune de cenzură, a anunțat, joi, senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al social-democraților. Aceasta va fi depusă după ce epidemia va fi sub control. PSD lucrează la moțiuni simple împotriva miniștrilor Sănătății, Internelor și Educației.

Lucian Romașcanu a declarat, joi, într-o conferință de presă, la sediul PSD, că partidul nu a renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului

„Nu am renunțat la ideea unei moțiuni de cenzură, mai ales când vedem performanțele acestui Guvern total iresponsabil. Responsabilitatea noastră, în schimb, este să nu punem țara în fața unei crize în timpul stării de alertă și cât epidemia nu e sub control. Lucrăm la un program legislativ și la un program economic și imediat ce condițiile din țară vor permite o vom depune (moțiunea de cenzură – n.r.), firește trebuind să negociem acest lucru și cu alte partide și forțe parlamentare, noi nefiind majoritari în acest moment”, a spus Romașcanu.

Potrivit acestuia, luni va fi citită moțiunea de cenzură simplă la adresa ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD a anunțat că social-democrații au început lucrul la alte trei moțiuni simple, adresate ministrului de Interne, ministrului Sănătății și ministrului Educației.

Mediafax

×
Subiecte în articol: psd motiune de cenzura