x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ședinţa PSD s-a încheiat! Paul Stănescu, noul președinte executiv interimar al PSD

Ședinţa PSD s-a încheiat! Paul Stănescu, noul președinte executiv interimar al PSD

28 Mai 2019   •   11:29
Ședinţa PSD s-a încheiat! Paul Stănescu, noul președinte executiv interimar al PSD

UPDATE Paul Stănescu a fost votat în cadrul Biroului Permanent Național al PSD drept noul președinte executiv interimar al social-democraților după ce Viorica Dăncilă a preluat conducerea interimară a partidului.

 

Potrivit România TV, Paul Stănescu a fost ales noul președinte executiv interimar al PSD.

Update. Ședința PSD s-a încheiat. S-a luat o decizie în ceea ce privește interimatul de la Camera Deputaților. La ora 18 vor fi luate deciziile importante privind conducerea partidului. 

Update. În ședință nu a fost discutat subiectul remanierii. Momentan discuțiile generale vizează motivele pentru care partidul a pierdut alegerile europarlamentare. Atât premierul, cât și alți membri din partid, dau vina pe tema justiției care a tras partidul în jos. Un alt motiv ar fi comunicarea defectuoasă. 

Liderii PSD s-au reunit de la ora 11, la o ședință a Biroului Permanent Național, o întâlnire care va convoca Comitetul Executiv pentru ora 18. Vor fi discuții atât la ora 11, când vor veni liderii partidului, dar și discuții importante de la ora 18 fiindcă atunci toți membrii CEx vor veni în București pentru a discuta soarta PSD. 

Apropiaţii lui Liviu Dragnea au zilele numărate în PSD. Soarta lui Codrin Ştefănescu şi a lui Mircea Drăghici s-ar putea decide astăzi. 

Liderii PSD se reunesc, diseara în Comitetul Executiv, o sedinta care se anunta a fi extrem de tensionata. 

Surse politice sustin ca Viorica Dăncilă va veni şi cu propuneri de miniştri în locul interimarilor, pe care să le trimită la Cotroceni.

ANTENA3

×
Subiecte în articol: psd