x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD trimite Opoziția în penal pentru fals la convocarea Camerei

PSD trimite Opoziția în penal pentru fals la convocarea Camerei

27 Sep 2018   •   08:53
PSD trimite Opoziția în penal  pentru fals la convocarea Camerei

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a anunţat ieri că a depus o plângere la Parchetul General care îi vizează pe liderii de grup ai Opoziţiei de la Camera Deputaţilor - Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) şi Eugen Tomac (PMP) - cu privire la semnăturile depuse de aceştia pe solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare pe tema protestelor din 10 august.

Suciu a precizat că pe unele dintre listele de semnături nu era menţionat pentru ce sunt adunate, că alte semnături erau copii xerox de pe o iniţiativă legislativă oarecare la care ulterior au fost adăugate nume cu pixul, că un deputat aflat în Norvegia de mai multă vreme figura ca fiind semnatar, iar deputaţi care se aflau la acel moment în nordul Moldovei figurau ca şi semnatari pe acele documente.

"Este doar o hărţuire a PSD pentru a acoperi încălcarea legii. (...) În ceea ce priveşte semnăturile invocate de PSD, ele pot fi considerate ca nefiind reale doar de către autorii acestora”, a comentat Raluca Turcan. "PSD, în loc să explice ce s-a întâmplat pe 10 august, se duce în zona absolut ridicolă”, a spus, la rândul său, Eugen Tomac.

"Am depus în numele grupului PSD o plângere, la Parchetul General, prin care solicităm să se verifice dacă ceea ce au depus colegii mei lideri de grup nu se înscrie la capitolul fals în înscrisuri publice", a declarat Suciu, la Parlament.

 

×
Subiecte în articol: Daniel Suciu