x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR - "Alianta PNL-PD intoxica opinia publica"

PUR - "Alianta PNL-PD intoxica opinia publica"

15 Sep 2004   •   00:00
PUR - "Alianta PNL-PD intoxica opinia publica"

Purtatorul de cuvant al Partidului Umanist, Bogdan Pitigoi, a declarat ieri ca "PUR exista si nu se va dizolva doar pentru ca liderii Aliantei PNL-PD intoxica opinia publica in legatura cu asa-zisele treceri masive de organizatii umaniste catre Alianta".

DANA PICIU

CAZUL IASI. El a dat exemplu de o "astfel de minciuna" a Aliantei amintind cazul celor doi fosti umanisti de la Iasi, Daniel Chirica si Ramona Rosca. "Reprezentantii Aliantei au spus ca organizatia de tineret umanista din Iasi s-a inscris in PD, nemultumita de alianta dintre PUR si PSD. Facem precizarea ca asa-zisul lider al organizatiei de tineret, Daniel Chirica, s-a retras din PUR din motive personale la 24 iunie 2004, impreuna cu o colega ce si-a motivat gestul prin sustinerea examenului de admitere la Scoala de Politie din Campina - pozitie incompatibila cu statutul de membru de partid. In plus, domnul Chirica nu putea parasi partidul dintr-o functie pe care nu a detinut-o", a mai spus Pitigoi.

SURPRINDERE. El a mai precizat ca umanistii "sunt surprinsi de reactiile adversarilor politici de la PNL-PD", carora le-a transmis ca sunt asteptati la dezbateri pe programe. "Ne asteptam sa vina cu programe, cu idei de guvernare. In fapt vin doar cu minciuni si cu atacuri", a mai spus el.

AVERTISMENT. "Faptul ca in PUR exista diferente de opinie, in privinta participarii pe liste proprii la alegerile generale sau in alianta, nu inseamna ca umanistii l-au "uitat"pe Sechelariu sau vreun alt baron local. Umanistii nu au uitat nimic din ce a fost rau, asa cum nu au uitat nici ei si nici opinia publica guvernarea celor 15.000 de specialisti CDR din perioada 1996-2000. Asa cum am mai spus, Partidul Umanist va continua sa "atace" baronii locali si sa militeze in vederea pedepsirii acestora pentru faptele dovedite de incalcare a legii, indiferent de numele lor si indiferent de formatiunea politica din care fac parte acestia", a mai declarat purtatorul de cuvant al PUR.

×
Subiecte în articol: politic