x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR nu se va alia cu PSD

PUR nu se va alia cu PSD

09 Feb 2004   •   00:00

Partidul Umanist nu are intentia sa faca nici o alianta preelectorala cu PSD, a subliniat ieri purtatorul de cuvant al PUR, Bogdan Pascu.

El a infirmat speculatiile aparute in presa, potrivit carora presedintele umanist, Dan Voiculescu, ar fi declarat ca nu exclude o alianta cu PSD anul acesta. "Vom merge singuri la alegeri. Vrem sa intram pe picioarele noastre", a declarat Pascu, adaugand ca partidul se pregateste intens pentru aceasta perioada. Protocolul de colaborare dintre umanis ti si partidul de guvernamant s-a rupt anul trecut si chiar de atunci PUR si-a anuntat intentia de a participa la alegeri pe liste proprii, a argumentat purtatorul de cuvant al umanistilor.

Guvernul va fi monitorizat
Partidul Umanist are un nou departament, pentru integrare europeana, condus de Stefan Masu. Departamentul va monitoriza actiunile Guvernului pentru integrarea Romaniei in UE si va elabora strategii proprii de sustinere publica a dezvolta rii intreprinderilor mici si mijlocii si a masurilor prin care acestea pot fi competitive in plan european, a precizat Masu.

×
Subiecte în articol: politic