x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR Prahova are o noua conducere

PUR Prahova are o noua conducere

13 Sep 2004   •   00:00

Consiliul Judetean PUR Prahova si Consiliul Local al Umanistilor din Ploiesti au ales sambata noua conducere interimara a partidului la nivel judetean.

Presedinte interimar a fost desemnat Darius Mesca, el fiind secondat de un prim-vicepresedinte, Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, si sapte vicepresedinti. Reorganizarea PUR Prahova a fost necesara in urma destituirii fostului presedinte, Florin Anghel, pentru actiuni indreptate impotriva partidului. "Noi stim ce avem de facut. Cateva plecari nu pot destabiliza o organizatie intreaga. PUR Prahova considera ca alegerea unui aliat intr-o lupta nu este un semn de slabiciune sau de frica, ci unul de maturitate, caci scopul nimanui nu este sa ramana singur pe campul de lupta, ci sa traiasca in armonie alaturi de ceilalti", a declarat si presedintele interimar PUR Prahova, Darius Mesca

PRECIZARI. Cat priveste filiala PUR Bacau, primarul acestui municipiu, Romeo Stavarache, spune ca nu a negociat plecarea sa sau a organizatiei la alt partid. "N-am initiat si nu voi initia nici un fel de contacte ori negocieri cu nici o formatiune politica - fie ea PNL, PD, PSD sau care poarta alta denumire - pentru ca eu sau colegii mei din organizatia PUR Bacau sa parasim Partidul Umanist", a declarat Stavarache. El a mai spus si ca va respecta protocolul incheiat la nivel local in iunie 2004 cu Alianta PNL-PD si si-a reafirmat pozitia de a nu merge pe liste comune cu PSD. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic