x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Purtătorul de cuvânt al MAI: Mulțumim Bisericilor și credincioșilor pentru felul în care au sărbătorit Paștele

Purtătorul de cuvânt al MAI: Mulțumim Bisericilor și credincioșilor pentru felul în care au sărbătorit Paștele

19 Apr 2020   •   14:28
Purtătorul de cuvânt al MAI: Mulțumim Bisericilor și credincioșilor pentru felul în care au sărbătorit Paștele
Sursa foto: Foto: mai.gov.ro

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne (MAI), Monica Dajbog, a transmis, duminică, un mesaj din partea instituției și a mulțumit Bisericilor, indiferent de confesiune, dar și credincioșilor pentru felul în care au sărbătorit Paștele.

„Hristos a Înviat! Permiteți-mi să încep declarația prin a transmite mulțumiri cetățenilor pentru că au înțeles cât de important este să respecte măsurile dispuse de autorități pentru reducerea numărului de îmbolnăviri și au rămas în case în Noaptea de Înviere. Fără sprijinul tuturor, eforturile autorităților nu ar avea rezultatul dorit de noi toți. Mulțumim Bisericilor indiferent de confesiune cât și credincioșilor pentru felul în care au sărbătorit Sfintele Paști cu multă responsabilitate și cu grijă față de cei apropiați. Salvarea vieților este o prioritate atât pentru cei din linia întâi, cum sunt și efectivele Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu toate autoritățile implicate, instituțiile și bisericile, cât și pentru cetățeni”, a spus Dajbog, în declarația de presă.

Aproximativ 26.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, polițiști locali și efective ale Ministerului Apărării Naționale au fost la datorie în Noaptea de Înviere pentru protejarea cetățenilor, a spus sursa citată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: măi Monica Dajbog declaratie de presa