x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică RAAPPS işi vinde caii şi vacile

RAAPPS işi vinde caii şi vacile

01 Aug 2007   •   00:00
RAAPPS işi vinde caii şi vacile
Sursa foto: Rompres Foto/

RAAPPS va organiza o licitaţie pentru vănzarea şeptelului de bovine şi cabaline din cadrul Complexului Vlăsia Snagov, pentru a putea vinde ulterior terenul pe care este amplasat complexul agrozootehnic.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, aflată in subordinea Secretariatului General al Guvernului condus de Ilie Bolojan (foto), va organiza o licitaţie pentru vănzarea şeptelului de bovine şi cabaline din cadrul Complexului Vlăsia Snagov, pentru a putea vinde ulterior terenul pe care este amplasat complexul agrozootehnic.

RAAPPS va organiza ulterior o a doua licitaţie pentru vănzarea terenului aferent, care are o suprafaţă de 460 de hectare, cu scopul de a se desfiinţa Complexul Vlăsia, se arată intr-un comunicat al Regiei. RAAPPS se află in plin proces de vănzare a activelor, lunea viitoare urmănd să fie anunţate preţurile de pornire pentru prima tranşă de imobile din Capitală care urmează să fie scoase la licitaţie. In perioada următoare vor fi scoase la licitaţie activele din judeţele Cluj şi Suceava. Autorităţile sucevene doresc să le fie alocate un teren pentru construcţia unei săli polivalente şi căteva imobile. Preşedintele CJ Suceava, Gavril Mirza, a mai spus că hotelul şi restaurantul deţinute de RAAPPS in municipiul Suceava nu prezintă interes, dar că ar fi păcat ca Suceava să nu aibă o casă de oaspeţi unde să poată fi cazate personalităţile care vin in vizită.

×
Subiecte în articol: politic