x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Tudor: Culisele întoarcerii lui Sorin Grindeanu în zona guvernamentală

Radu Tudor: Culisele întoarcerii lui Sorin Grindeanu în zona guvernamentală

23 Oct 2017   •   21:59
Radu Tudor: Culisele întoarcerii lui Sorin Grindeanu în zona guvernamentală

Radu Tudor a prezentat, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, culisele întoarcerii lui Sorin Grindeanu în zona guvernamentală, lângă Mihai Tudose, în postura de șef al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Astfel, potrivit lui Radu Tudor, Sorin Grindeanu se întoarce într-o poziție guvernamentală la dorința lui Mihai Tudose, de care îl leagă o prietenie strânsă. Deși brăilean, Tudose a fost în campania electorală din 2016 în tot județul Timiș alături de Grindeanu, pentru ca PSD să câștige pe județ și Grindeanu să devină șef de consiliu județean. Ceea ce s-a și întâmplat.

Apoi, revenirea lui Grindeanu se petrece cu acordul lui Liviu Dragnea. Cine speculează că e fără voia liderului PSD, să-și imagineze un vot de învestitură în Parlament al tuturor deputaților și senatorilor socialiști fără aprobare de la șeful partidului, spune Radu Tudor. 

De ce a acceptat Dragnea acest compromis? Pentru că PSD n-are nevoie acom de o ruptură masivă la Timiș, unde liderii PSD au demonstrat solidaritate pro-Grindeanu și anti-Dragnea într-o proporție uriașă, mai arată Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu