x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Tudor: „Guvernul nu cade. Interesul lui Klaus Iohannis este ca acest guvern să rămână până la alegerile prezidențiale”

Radu Tudor: „Guvernul nu cade. Interesul lui Klaus Iohannis este ca acest guvern să rămână până la alegerile prezidențiale”

09 Iun 2019   •   21:34
Radu Tudor: „Guvernul nu cade. Interesul lui Klaus Iohannis este ca acest guvern să rămână până la alegerile prezidențiale”

Jurnalistul Radu Tudor a precizat, duminică seară, că Victor Ponta, chiar și cu abilitatea sa de dovedită de politician, nu va reuși să smulgă 40 de voturi necesare trecerii moțiunii de cenzură din Parlament. 

În opinia sa, actualul guvern condus de Viorica Dăncilă va rămâne la putere prin complicitatea Opoziției și a președintelui în funcție, Klaus Iohannis.

„Guvernul nu cade. Ai nevoie de 40 de parlamentari pentru a trece moțiunea de cenzură. Având în vedere faptul că în PRO România sunt cei mai mulți oameni care au condus Partidul Social Democrat, relațiile social-democraților sunt mai aproapiate de acești oameni”, a declarat jurnalistul Radu Tudor la Antena 3.

„Interesul președintelui Klaus Iohannis este ca acest guvern să rămână până la alegerile prezidențiale pentru a avea o țintă politică”, a subliniat Radu Tudor.

×