x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rădulescu: Îi voi susţine pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Codrin Ştefănescu

Rădulescu: Îi voi susţine pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Codrin Ştefănescu

29 Iun 2019   •   11:33
Rădulescu: Îi voi susţine pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Codrin Ştefănescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, sâmbătă, că îi susţine pentru conducerea partidului pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Codrin Ştefănescu, adăugând că este un câştig pentru formaţiune faptul că Teodorovici se va reînscrie în cursa pentru alegerea preşedintelui executiv.

"Astăzi să alegem nişte oameni în primul rând care să nu fie cu idei de a distruge partidul, ci de a conlucra împreună. Şi cred că trebuie să existe un echilibru între mai multe forţe şi mai multe echipe din partidul ăsta. Trebuie să fim sinceri să spunem că sunt mai multe grupări în funcţie de afinităţile pe care fiecare le are în partid şi şi-au făcut prietenii în decursul timpului (...). Eu cred că astăzi voi merge pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Codrin Ştefănescu. Eugen Teodorovici se va scrie astăzi în cursă. Este mare câştig pentru partid. Noi l-am susţinut de la început. El s-a supărat puţin, dar eu cred că primează mai mult ideea de a face treabă pentru partid decât o supărare personală", a spus Rădulescu, înaintea Congresului PSD.

El a spus că preşedintele partidului nu trebuie să fie candidatul la prezidenţiale, acesta putând fi şi din afara partidului.

"Cel care va fi candidatul nostru pentru alegeri prezidenţiale trebuie să intre într-un sondaj şi împreună cu alţii din afara partidului şi cel care are cel mai bun sondaj, indiferent că e sau nu din partid, să candideze", a spus Rădulescu, adăugând că PSD trebuie să meargă cu un om care poate să aducă sufragii din mai multe zone adică şi din PSD dar şi din partea dreaptă şi din societatea civilă.

"Sigur, vor intra toţi în acest sondaj şi Teodorovici şi Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu şi Tăriceanu şi cine mai doreşte să candideze, iar cel care va sta mai bine sondaje va fi candidatul", a punctat Rădulescu.

El a mai arătat că se impune o restructurare a Guvernului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: rădulescu congres psd