x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: "Astăzi a apărut dovada supremă că OUG 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea"

Raluca Turcan: "Astăzi a apărut dovada supremă că OUG 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea"

28 Mar 2017   •   16:49
Raluca Turcan: "Astăzi a apărut dovada supremă că OUG 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea"
Sursa foto: Picasa

Preşedintele interimat al PNL, Raluca Turcan, susţine că solicitarea fostei soţii a lui Liviu Dragnea ca CCR să definească pragul pentru abuzul în serviciu echivalează cu un flagrant şi că aceasta este dovada că Ordonanţa 13 a fost dată pentru liderul PSD. 

"Astăzi a apărut dovada supremă că Ordonanţa 13 a fost dată pentru Liviu Dragnea. Solicitarea fostei soţii a lui Liviu Dragnea, parte în dosar, ca CCR să definească pragul pentru abuzul în serviciu demonstrează că şedinţa de guvern echivalează cu un flagrant comis în văzul naţiunii. Această coaliţie antinaţională vrea să schimbe mersul istoriei. Să ne deturneze de la integrare la excludere, de la prosperitate la sărăcie, de la supremaţia legii la dominaţia corupţiei", afirmă Turcan într-o declaraţie transmisă Agerpres. Ea subliniază că "toate statele UE primesc astăzi dovada supremă că în România guvernează un grup infracţional organizat". 

Marţi, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis cererea invocată de fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, privind sesizarea Curţii Constituţionale cu o excepţie de neconstituţionalitate a unui articol din Codul penal care reglementează infracţiunea de abuz în serviciu. 

La termenul de marţi al procesului în care este judecat şi Liviu Dragnea, avocatul Toni Neacşu, cel care o apără pe Bombonica Prodana, a explicat că doreşte ca CCR să se pronunţe asupra stabilirii unui prag valoric, sub care abuzul în serviciu să nu mai fie infracţiune, aminteşte sursa citată. 

×
Subiecte în articol: raluca turcan liviu dragnea Ordonanţa 13