x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan, despre OUG 6 şi 9: Premierul deschide poarta discreţionară pentru cheltuirea banului public

Raluca Turcan, despre OUG 6 şi 9: Premierul deschide poarta discreţionară pentru cheltuirea banului public

14 Mar 2017   •   06:30
Raluca Turcan, despre OUG 6 şi 9: Premierul deschide poarta discreţionară pentru cheltuirea banului public
Sursa foto: DIANA OROS

Raluca Turcan a declarat că prin ordonanţele 6 şi 9, premierul Sorin Grindeanu deschide o poartă discreţionară pentru cheltuirea banului public, prin care ar urma să beneficieze de bani doar clientela de partid. 

 

"Forma este mai puţin importantă, problema de fond este cea care ne preocupă pentru că s-a vorbit mult de ordonanţa 13, care lovea în Justitie, dar mai există OUG 6 si 9.(...) Mi se pare incorect faptul că premierul deschide o poartă discreţionară pentru cheltuirea banului public", a spus Raluca Turcan la Realitatea Tv

Reamintim că aceasta i-a solicitat luni premierului Sorin Grindeanu să pledeze pentru respingerea Ordonanțelor de urgență 6 și 9 și să-și ceară scuze public pentru promovarea acestor două acte normative.

"Sper că nu aceasta este țara pe care ne-o pregătește domnul Liviu Dragnea prin interpuși. Robinetul este în mâna lui. Dumneavoastră, domnule prim-ministru, acceptați ca robinetul țării să fie în mâna altei persoane și să meargă într-o direcție pe care nu o va cunoaște nimeni? PNL cere cu toată tăria ca aceste două ordonanțe să fie desființate. Ordonanța 9, care a venit în Parlament, trebuie respinsă și, de asemenea, același lucru trebuie să se întâmple cu Ordonanța 6. Dumneavoastră, domnule premier, vă solicităm răspicat să pledați public pentru respingerea acestor ordonanțe de urgență și, de asemenea, nu ar strica să vă cereți scuze românilor pentru promovarea lor", a spus Turcan, în plenul Camerei Deputaților, la "Ora prim-ministrului".

×
Subiecte în articol: raluca turcan