x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan, despre respingerea numirii la Ministerul Dezvoltării: Lia Olguţa Vasilescu trebuie să renunţe

Raluca Turcan, despre respingerea numirii la Ministerul Dezvoltării: Lia Olguţa Vasilescu trebuie să renunţe

07 Feb 2019   •   15:16
Raluca Turcan, despre respingerea numirii la Ministerul Dezvoltării: Lia Olguţa Vasilescu trebuie să renunţe

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, afirmă că Lia Olguţa Vasilescu trebuie să renunţe la nominalizarea sa la Ministerul Dezvoltării, după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat joi, din nou, numirea ei.

"Chiar nu există în PSD un singur specialist serios, competent şi capabil, care să fie nominalizat la Dezvoltare? Nu în ultimul rând, dacă mai are o fărâmă de onoare, conştiinţă şi luciditate politică, Lia Olguţa Vasilescu trebuie să renunţe public la această nominalizare şi să pună capăt circului întreţinut de Liviu Dragnea", a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan apreciază drept "justificat, corect, legal şi perfect constituţional", demersul preşedintelui Iohannis de respingere a nominalizării Olguţei Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării.

Potrivit Ralucăi Turcan, "Liviu Dragnea se foloseşte cinic şi profund mincinos de respingerea nominalizării Olguţei Vasilescu la Ministerul Dezvoltării ca să se spele pe mâini de cea mai mare crimă economică pe care a patronat-o: sacrificarea investiţiilor publice şi compromiterea dezvoltării României."

Prim-vicepreşedintele PNL califică drept "total nepotrivită" nominalizarea Olguţei Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării.

"Nominalizarea cu totul nepotrivită a Olguţei Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării se înscrie în lungul şir al demersurilor anti-dezvoltare de care Liviu Dragnea este principalul responsabil. Toată România vede şi ştie acest adevăr", a mai declarat Raluca Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pe motiv că nu are pregătirea necesară pentru acest domeniu AGERPRES

×
Subiecte în articol: raluca turcan