x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Începând de azi, repunem România pe direcţia cea bună

Raluca Turcan: Începând de azi, repunem România pe direcţia cea bună

24 Noi 2019   •   21:50
Raluca Turcan: Începând de azi, repunem România pe direcţia cea bună

 Vicepremierul Raluca Turcan spune că ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, scrutin câştigat de Klaus Iohannis, este "o zi mare pentru România, ziua când românii au spus prin vot în ce fel de ţară vor să trăiască".


"O ţară europeană, în care munca şi cinstea sunt preţuite. O ţară europeană în care legea-i lege şi în care valorile îşi găsesc locul. O ţară în care să ne simţim în siguranţă, respectaţi şi ascultaţi de cei care au pe mână destinul ţării", a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook, după anunţarea rezultatelor exit-poll care îl arată câştigător al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis.

El îşi exprimă "toată admiraţia pentru sutele de mii de români care au votat în străinătate".

"Numărul enorm al celor care au ieşit la vot transmite un mesaj copleşitor care ne responsabilizează şi mai mult aici, în ţară. Toată admiraţia şi pentru românii care au votat aici, în ţară! Fiecare vot atârnă greu şi ne obligă să nu îi dezamăgim! Începând de azi, repunem România pe direcţia cea bună! Începând de azi, alături de preşedinte, construim România normală! Împreună, facem România normală! Vă mulţumim pentru încredere!", este mesajul vicepremierului Raluca Turcan.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: raluca turcan