x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan nu știe dacă va candida pentru președinția PNL

Raluca Turcan nu știe dacă va candida pentru președinția PNL

08 Apr 2017   •   18:05
Raluca Turcan nu știe dacă va candida pentru președinția PNL

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat sâmbătă că nu s-a decis încă dacă va candida pentru preşedinţia partidului. Întrebată de jurnalişti dacă va candida pentru preşedinţia PNL, Raluca Turcan a răspuns: "Nu am luat încă decizia". "În mod normal, un candidat la preşedinţia partidului trebuie să strângă în jurul lui o majoritate formată dintr-o echipă de oameni dornici să urmeze aceeaşi cale. Deocamdată am strâns echipa sibiană", a declarat Raluca Turcan, întrebată ce ar trebui să se întâmple pentru a se decide să candideze pentru şefia PNL. 

Raluca Turcan a fost reconfirmată sâmbătă preşedinte al PNL Sibiu, funcţie pentru care nu a avut niciun contracandidat. Turcan doreşte ca exemplul Sibiului să fie urmat şi de alte organizaţii judeţene din ţară. La Sibiu, PNL a câştigat alegerile parlamentare şi la cele locale a reuşit să obţină pentru prima dată şefia Consiliului Judeţean, un număr de 32 de primari şi 320 de consilieri locali. 

"În momentul de faţă îmi doresc ca prin ceea ce am realizat la Sibiu să pot să multiplic în organizaţiile judeţene ale PNL, ca model de bună practică politică. Şi această bună practică politică are în vedere oameni de calitate, soluţii în interes public şi foarte multă implicare şi muncă concretă. Mi-aş dori ca în PNL să se detaşeze această variantă la conducerea PNL, care să strângă oamenii care îşi finalizează acţiunile politice. Alegerile interne să nu fie doar despre trecut şi despre specularea unor emoţii pe care le-au trăit membrii PNL, prin rezultatul slab la alegeri, ci alegerile să fie cu gândul la viitor. (...) Pentru asta ai nevoie de programe, de foarte multă combativitate în spaţiul public, foarte multă determinare să fii alături de oameni într-un mod onest, pentru că făţărnicia se simte", a mai spus Turcan, scrie Agerpres.

La alegerile interne care au loc în această perioadă în PNL, "contează foarte mult câţi oameni buni vor reuşi să ajungă la decizie", a afirmat Raluca Turcan. 

×
Subiecte în articol: raluca turcan pnl