x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan va propune un pachet de facilităţi fiscale pentru producţiile cinematografice filmate în România

Raluca Turcan va propune un pachet de facilităţi fiscale pentru producţiile cinematografice filmate în România

15 Ian 2017   •   16:45
Raluca Turcan va propune un pachet de facilităţi fiscale pentru producţiile cinematografice filmate în România

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, va propune în Parlament un pachet de facilităţi fiscale pentru producţiile cinematografice filmate în România, după modelul utilizat în alte state europene. 

Raluca Turcan subliniază, într-un comunicat transmis duminică, de Ziua Culturii Naţionale, că în viziunea Partidului Naţional Liberal promovarea culturii naţionale nu este doar o obligaţie, ci poate fi şi o sursă importantă de creştere economică, prin integrarea sa cu dezvoltarea regională şi turismul. 

"Trebuie create condiţiile ca patrimoniul naţional, potenţialul creativ şi natural să genereze prosperitate pentru comunităţile locale şi pentru cetăţenii români. În acest sens, voi propune în Parlament un pachet de facilităţi fiscale pentru producţiile cinematografice filmate în România, după modelul utilizat în alte state membre ale Uniunii Europene. Pentru a valorifica cu adevărat cultura românească este nevoie de curaj şi de ieşirea din tiparele generatoare de stagnare", afirmă preşedintele PNL, Raluca Turcan, citează Agerpres.

×
Subiecte în articol: raluca turcan pnl