x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ramona Ioana Bruynseels: „Este un exercițiu democratic extraordinar”

Ramona Ioana Bruynseels: „Este un exercițiu democratic extraordinar”

10 Noi 2019   •   22:04
Ramona Ioana Bruynseels: „Este un exercițiu democratic extraordinar”
Sursa foto: Captura Antena 3

Ramona Ioana Bruynseels, candidata umaniștilor la prezidențiale, a făcut primele declarații după rezultatele EXIT POLL de la ora 21, 00.

„Este un exercițiu democratic extraordinar. Ar fi putut ca prezența să fie și mai mare dar mai așteptăm până data viitoare și învățăm și mai mult din această experiență. Îi mulțumesc mamei mele pentru tot sprijinul meu. Îi mulțumesc echipei mele de campanie pentru că toți acești oameni au crezut în mine. Acum patru luni ne-am văzut și cunoscut prima oară și ei au venit lângă mine și m-au ajutat să trec printr-o experiență inedită. Le mulțumesc voluntarilor și tuturor care mi-au oferit această șansă. Este o onoare extraordinară să primesc fiecare vot”, este mesajul Ramonei Ioanei Bruynseels.

„Ne-am fi dorit bineînțeles să intrăm în turul al doilea. Sau de ce nu, să câștigăm din primul tur. Însă, România nu este încă pregătită pentru un președintele tânăr care a apărut recent și vrea să schimbe paradigma politicii din România. Nu mă opresc din politică, este doar un început. Am multe proiecte”, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels