x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Orice Guvern care se va juca cu acest lucru va fi efectiv pulverizat

Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Orice Guvern care se va juca cu acest lucru va fi efectiv pulverizat

26 Ian 2020   •   22:49
Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Orice Guvern care se va juca cu acest lucru va fi efectiv pulverizat
Sursa foto: foto: captură antena 3

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îi asigură pe cetățeni că PNL nu va afecta pensiile românilor și că Guvernul va respecta legea pensiilor votată de Parlament.

„Îi asigur că PNL pe ceea ce se votează în Parlament va pune în aplicare. Noi am fost cei care am militat pentru dublarea alocațiilor”, a spus europarlamentarul, duminică, la emisiunea ”Subiectiv”.

„Un Guvern nu se poate juca cu o lege. În momentul în care Parlamentul a votat și președintele a promulgat, Guvernul nu mai are de ales și trebuie să pună în aplicare. Doar dacă vrei să-ți aprinzi un fitil direct la Palatul Victoriei. Orice Guvern se va juca cu pensiile românilor va fi efectiv pulverizat, va fi afectat electoral într-un mod catastrofal. Ca să închidem direct acest subiect: am prorogat alocațiile și le vom dubla pe 1 august. Respectăm legea pensiilor și pe 1 septembrie vom mări pensiile, a mai spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

 

×
Subiecte în articol: rares bogdan