x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan, după ce a fost "refuzat" de Parlament: "Rămâne un episod interesant din parcursul meu"

Rareş Bogdan, după ce a fost "refuzat" de Parlament: "Rămâne un episod interesant din parcursul meu"

17 Dec 2013   •   17:41
Rareş Bogdan, după ce a fost "refuzat" de Parlament: "Rămâne un episod interesant din parcursul meu"

Rareş Bogdan a declarat, după ce plenul Parlamentului a respins propunerea de numire a sa în funcţia de director general interimar al Societăţii Romane de Televiziune, că prezenţa în Legislativ pentru această propunere rămâne un episod interesant.

"Sigur a fost războiul politic dintre PSD şi PNL. Eu vă voi spune acum că nu voi reveni pe 30 decembrie (când este preconizată o nouă şedinţă a Parlamentului — n.r.). Nu mă interesează să vin la Parlament, nu îmi place clădirea, cam mare pentru gustul meu. Am treabă, nu vin pe 30 decembrie. Eu am terminat, am fost audiat de comisie, am luat acest vot al comisiei. Rămâne un episod interesant din parcursul meu. Mă reîntorc la ", a declarat Rareş Bogdan după votul plenului.

El a calificat drept "o surpriză plăcută" votul favorabil primit în comisiile de cultură după audierea sa.

Plenul comun al Parlamentului a respins marţi propunerea de numire a lui Rareş Bogdan în funcţia de director interimar al Societăţii Romane de Televiziune, din lipsă de cvorum legal.

Rezultatul votului a fost 174 de voturi "pentru" şi două "împotrivă", votul nefiind valid în condiţiile în care era nevoie de un cvorum legal de 291 de parlamentari.

×
Subiecte în articol: rares bogdan