x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan, mesaj exploziv după situaţia de la Cluj: Suntem nebuni chiar toți în țara asta!!!!!????

Rareş Bogdan, mesaj exploziv după situaţia de la Cluj: Suntem nebuni chiar toți în țara asta!!!!!????

09 Apr 2020   •   17:59
Rareş Bogdan, mesaj exploziv după situaţia de la Cluj: Suntem nebuni chiar toți în țara asta!!!!!????
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune despre situaţia de la Cluj că „părem imbecilii planetei”.

„Izolare sau bătaie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgență!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate așa ceva! De ce mai ținem oamenii în izolare și cerem disțantare socială dacă avem astfel de acțiuni???? Suntem nebuni chiar toți în țara asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni în Aeroportul Cluj!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

În opinia acestuia, dacă tot au venit acasă, muncitorii trebuie păstrați și să fie dezvoltată agricultura românească.

„Aici, producătorii și cultivatorii duc lipsă de forță de muncă și noi ne trimitem forța de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine ar fi, nu cred că este ok. Trebuie găsite alte soluții. Și Nuuuu în Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost în epicentrul infectărilor cu COVID19. Mai bine chemați marii agricultori români și producători/cultivatori și analizăm dacă le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 eur care reprezintă chiriile și cheltuielile că nu sunt oamenii acasă și ne dezvoltăm în sfârșit Agricultura!!!!!! Nu putem să importăm în continuare pătrunjel, ceapă, cartofi, usturoi și drojdie! Părem imbecilii planetei”, a adăugat liderul PNL.

Ulterior, acesta a revenit cu o nouă postare, scriind că reacția este motivată, deoarce este un risc inclusiv pentru măsurile luate de autorități, „deoarece nu poți pretinde ca oamenii să stea în case când tu permiți să se adune 2000 la un loc și în plină epidemie să le expui sănătatea”.

Aproape 2.000 de persoane din judeţe din Transilvania şi Moldova au fost în parcarea din faţa Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură. Directorul Aeroportului, David Ciceo, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei sunt prevăzute 12 curse care pleacă spre destinaţii din Germania - Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe şi Dusseldorf.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: rares bogdan