x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan: Nu vom lăsa România în ghearele PSD şi ALDE

Rareş Bogdan: Nu vom lăsa România în ghearele PSD şi ALDE

27 Mar 2019   •   17:53
Rareş Bogdan: Nu vom lăsa România în ghearele PSD şi ALDE
Sursa foto: Lucian Alecu

Rareş Bogdan, fost moderator de televiziune şi cel care deschide lista de candidaţi a PNL pentru alegerile europarlamentare, a făcut, miercuri, un apel la cei care împărtăşesc valorile liberale să iasă la vot în număr cât mai mare pe data de 26 mai.

"Vreau să fac un apel sincer la toţi cei care iubesc această ţară, care cred că această ţară nu trebuie să fie un rai al infractorilor, să voteze pe 26 mai. Vor urma două luni extrem de dificile, suntem pe front şi îi rog pe toţi militanţii, activiştii, pe toţi membrii PNL, pe toţi simpatizanţii, pe toţi cei un milion patru sute de mii de oameni care ne-au acordat semnăturile să fie alături de noi în această bătălie, una dintre cele mai dificile din ultimii 30 de ani", a precizat Rareş Bogdan, prezent la Biroul Electoral Central alături de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru depunerea listelor cu candidaţi.

Acesta a spus că PNL va lupta cu PSD şi nu va lăsa România "în ghearele lor şi ale celor din ALDE, sprijiniţi, din umbră, de UDMR".

"Am ajuns aici pentru a da un semnal extrem de clar: un milion patru sute de mii, cele mai semnături pe liste, am venit pentru a spune extrem de simplu: în timp ce noi avem pe cine arăta pentru atragerea de fonduri europene, PSD şi-a dat afară singurul primar de comună care a reuşit să atragă fonduri europene într-un număr mare. Vom lupta cu PSD, nu vom lăsa România în ghearele PSD şi ale celor din ALDE, sprijiniţi, din umbră, de UDMR. Vom lupta pentru a câştiga", a susţinut Rareş Bogdan.

El a vorbit de însemnătatea acestor alegeri, considerând că vor influenţa direcţia în care se va îndrepta România.

"Nu vorbim doar de nişte alegeri parlamentare, vorbim despre direcţia României, vorbim despre a fi sau a nu fi în Europa, vorbim despre a fi sau a nu fi în parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii, cei care garantează securitatea acestei ţări în această zonă", a adăugat Rareş Bogdan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: rares bogdan