x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan: O rog pe Violeta Alexandru să nu fie slugă!

Rareș Bogdan: O rog pe Violeta Alexandru să nu fie slugă!

19 Mai 2020   •   20:51
Rareș Bogdan: O rog pe Violeta Alexandru să nu fie slugă!
Sursa foto: Victor Stroe

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogan, vine cu o declarație controversată din cauza proastelor condiții în care muncesc românii plecați „la sparanghel”. Acesta o roagă pe Violeta Alexandru „să nu fie slugă”.

„Ce se întâmplă este o ruşine. Am cerut să merg în Germania, nu mi s-a permis. După 2 iunie cu Motreanu, Falcă şi Busoi mă voi deplasa să văd ce se întâmplă. Statul trebuie să dea cu pumnul în masă. Nu trebuie să stai ca ghiocelul, cu capul plecat. O rog pe Violeta, cu colegialitate, să depăşească gardul, că s-ar putea să găsească leopardul după gard. Să nu se ducă doar acolo unde este dusă. Or să încerce să o ducă în locurile unde condiţiile de muncă sunt bune.

Să stea Violeta în Germania până rezolvă problema. Nici să nu le zâmbească, să nu fie drăguţă, e reprezentatul Guvernului unei ţări care reprezintă ceva în Europa.

Ei ne-au cerut ajutorul. Violeta să se poarte ca un stăpân, nu ca o slugă, să fie puternică, să înțeleagă faptul că dacă e puternică şi îşi susţine punctul de vedere eşti respectat. Violeta să nu lase să fim umiliţi. Întreaga Românie este umilită, nu doar cei de la muncă”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea Plus.

Antena3

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru