x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan (PNL): Luni la ora 19 vom veni cu cel mai serios, complet şi puternic program

Rareş Bogdan (PNL): Luni la ora 19 vom veni cu cel mai serios, complet şi puternic program

12 Mai 2019   •   19:05
Rareş Bogdan (PNL): Luni la ora 19 vom veni cu cel mai serios, complet şi puternic program
Sursa foto: Lucian Alecu

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare Rareş Bogdan a declarat duminică, la mitingul de la Galaţi, că luni, la ora 19,00, PNL va veni cu "cel mai serios, mai complet şi mai puternic program", eliminând astfel singurul reproş făcut de PSD în ultimele două luni.

,,Începând de mâine (luni-n.r.) n-o să ne mai poată ataca nici cu faptul că nu vorbim mai mult despre ce vrem să facem şi nu despre ce n-au făcut ei (PSD-n.r.). Violeta Alexandru, împreună cu o echipă excepţională, va prezenta mâine, la ora 19,00, răspunsul la singurul reproş pe care au putut să îl folosească două luni de zile împotriva noastră: vom veni cu cel mai serios, cel mai complet, cel mai puternic program, programul PNL. Le-am spus şi vă spun: măi oameni buni, voi ne cereţi un program, dar programele noastre sunt în fiecare comunitate condusă de liberali... Ăla este programul nostru, modul pe care îl putem arăta, ce am făcut noi, adică fraţii, colegii, primarii noştri, preşedinţii de consilii judeţene şi ce au făcut ei. E simplu", a spus Rareş Bogdan.

Candidatul PNL a subliniat că România trebuie să aibă aceleaşi condiţii ca toate ţările UE în atragerea de fonduri europene, iar subvenţiile din agricultură trebuie să crească la fel ca în toate statele UE, pentru că românii nu sunt un popor de rangul doi.

,,Fondurile europene trebuie atrase la fel în toate ţările Uniunii Europene, subvenţia la hectar trebuie să fie dublă, triplă, aşa cum este în alte ţări europene, că nu suntem cetăţeni de rang doi. Da, suntem obligaţi să venim cu bani, cu subvenţii nu doar pe producţia de tomate, ci şi pentru castraveţi, ardei, păstăi, sfeclă şi absolut tot ceea ce înseamnă producţie agricolă în această zonă. E normal să facem asta, o vom face, dar înainte de orice trebuie să vă spun ceva: eu, de doi ani şi jumătate, m-am săturat să văd că în această ţară se vorbeşte doar de hoţi, de penali, de corupţi şi de drepturile lor. Au devenit drepturile puşcăriaşilor mai importante decât drepturile copiilor din centrele de plasament, ale bătrânilor din centrele de bătrâni, ale pensionarilor şi ale noastre, ale oamenilor cinstiţi. Şi eu le spun: băi pesediştilor, în democraţie hoţii stau la puşcărie!", a afirmat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a participat la Galaţi la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, care a avut loc la Sala Sporturilor, în prezenţa a aproximativ 2.000 de susţinători. La manifestare au mai fost prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL, Robert Sighiartău, secretar general PNL.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: rares bogdan pnl