x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareş Bogdan: Singurul adevăr spus de PSD în doi ani este că România merită mai mult

Rareş Bogdan: Singurul adevăr spus de PSD în doi ani este că România merită mai mult

10 Mai 2019   •   16:42
Rareş Bogdan: Singurul adevăr spus de PSD în doi ani este că România merită mai mult
Sursa foto: Lucian Alecu

Rareş Bogdan, candidat pe prima poziţie a PNL la alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, la Bacău, că singurul adevăr pe care PSD l-a spus din momentul preluării guvernării este acela că România merită mai mult.

''Bolşevicii ăştia de rit nou nu doar fură, ci îngenunchează, umilesc, ameninţă. De mai mult de atât nu sunt în stare. Nu sunt în stare să aducă bani europeni, să investească în spitale, să construiască autostrăzi. Ei, în doi ani şi jumătate de minciuni şi administrare proastă a României, au spus un singur adevăr, că România merită mai mult. Aşa este, România merită mai mult decât Dăncilă, Carmen Dan, Nicolicea, Codrin Ştefănescu, Mitralieră Rădulescu, Iordache şi toţi ceilalţi'', a declarat Rareş Bogdan.

Acesta a adăugat că ce s-a petrecut joi la Iaşi şi Cluj, unde liderii PSD au fost primiţi cu ostilitate de oameni, nu este o întâmplare: ''Astăzi, la Arad, Viorica Dăncilă a fost aproape scoasă din oraş. Şi-a anulat întâlnirile şi vizita de la Timişoara pentru că timişorenii i-au spus: aici nu calci! Sunt fugăriţi, umiliţi, sunt pur şi simplu aruncaţi la lada de gunoi a istoriei de românii care se ridică. Au promis ieri că fac un miting de 40.000 oameni la Iaşi. Nu au reuşit decât cu greu să strângă 8.000 de oameni duşi cu forţa prin şantaj, minciună, plătindu-i. Au stat păziţi de jandarmi, erau mai mulţi jandarmi decât membri PSD''.

Rareş Bogdan a adăugat că la mitingul liberalilor de sâmbătă, de la Iaşi, nu vor exista jandarmi care să îi păzească pe liderii partidului.

''Veţi vedea mâine la Iaşi ce înseamnă libertatea, credinţa, că se poate guverna altfel. Vom fi fără bodyguarzi, fără jandarmi, între oameni şi dialogăm cu oamenii. Unii circulă în dube de jandarmerie şi pe uşile din spate pentru că după doi ani şi jumătate au ajuns la mai puţin de jumătate din scorul pe care l-au obţinut la alegerile din decembrie 2016'', a mai spus Rareş Bogdan.

Vineri a avut loc la Bacău prezentarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, manifestaţie la care au participat Rareş Bogdan şi Vasile Blaga, precum şi liderii organizaţiei judeţene liberale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: rares bogdan