x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Răspuns de la Schultz: Acord de coabitare Băsescu-Ponta

Răspuns de la Schultz: Acord de coabitare Băsescu-Ponta

17 Dec 2012   •   20:48
Răspuns de la Schultz: Acord de coabitare Băsescu-Ponta
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut astăzi, la consultările pentru desemnarea premierului, întâlnirea de săptămâna trecută cu Ponta, Antonescu şi Dragnea, de la Cotroceni.

“Deci, eu nu am cum să nu colaborez cu majoritatea parlamentară. Am văzut şi afirmaţii ridicole de genul - «s-au întâlnit la miezul nopţii». Nu, ne-am întâlnit ca oamenii normali, la ora opt seara. Majoritatea era în discuţii cu UDMR, după ce au terminat ne-am putut vedea. Nu ne-am văzut nici la miezul nopţii, nici ascunşi. Dacă majoritatea parlamentară va dori să continuăm acest mod de a discuta, o voi face, cum voi discuta şi cu opoziţia", a spus Băsescu.

Deşi liderii USL au negat semnarea vreunui document cu Băsescu la  întâlnirea de la Cotroceni care a precedat reuniunea de la Bruxelles, Armin Machmer, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Parlamentului European, a precizat pentru Antena 3 că documentul pe care şeful statului român i l-a înmânat vineri lui Martin Schulz la finalul Consiliului European de iarnă a fost “un acord  de coabitare între Băsescu şi Ponta” (“It was the cohabitation agreement btw Basescu and Ponta”).

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu