x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție ACIDĂ a Olguțăi Vasilescu la adresa premierului Cioloș: Hai bre, că ne iei la mișto

Reacție ACIDĂ a Olguțăi Vasilescu la adresa premierului Cioloș: Hai bre, că ne iei la mișto

24 Noi 2016   •   08:38
Reacție ACIDĂ a Olguțăi Vasilescu la adresa premierului Cioloș: Hai bre, că ne iei la mișto

Olguța Vasilescu este revoltată după ce Guvernul a găsit de cuviință să dea bani primăriilor pe data de 23 noiembrie. Ea consideră că Executivul ''ia primarii la mișto" în condițiile în care acești bani nu pot fi cheltuiți. 

''Guvernul ia primarii la mişto! Alt cuvânt nu am găsit oricât m-am chinuit! Cum sa dai bani administrațiilor locale în 23 noiembrie???? O dată când, de regulă, administrațiile locale returnau, în alți ani, banii la bugetul de stat dacă nu ii cheltuiseră până atunci, fiindcă devenea clar ca nu mai aveau timp sa ii cheltuiască!

Ori la Bruxelles, de unde vine premierul, se lucrează după alte reguli şi nu cunoaşte legislația țării pe care o conduce, ori vrea să riposteze la acuzele noastre că a preferat sa rămână 29 de miliarde necheltuite, în loc să le fi direcționat către administrațiile locale care anul acesta nu au văzut niciun ban, dar are reacții cumplit de intârziate! Dacă dă azi ordonanța, durează două săptămâni până ajung banii, trebuie făcute ședințe de Consilii Județene, Consilii locale... Domnu' Cioloş, demarăm și licitații? Hai, bre, că ne iei la mişto!, " a scris Olguța Vasilescu pe facebook. 

×
Subiecte în articol: olguţa vasilescu