x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reactie - PUR acuza PNL-PD de manipulare

Reactie - PUR acuza PNL-PD de manipulare

14 Sep 2004   •   00:00

Partidul Umanist respinge incercarile de intoxicare a opiniei publice, practicata de liderii Aliantei PNL-PD.

Umanistii cred ca declaratiile liderilor Aliantei PNL-PD privind iminenta primire in alianta a unor lideri si membri PUR sunt explicabile prin disperarea PNL-PD in fata alegerilor. "Faptul ca ati esuat in negocierile cu PUR nu trebuie pus pe seama celui care nu s-a lasat atras de simulacrul de negocieri, ci pe incapacitatea dumneavoastra de a veni cu idei si programe care sa ne demonstreze ca nu veti repeta guvernarea CDR", le-a transmis purtatorul de cuvant al PUR, Bogdan Pitigoi, liderilor Aliantei D.A. Pitigoi a mai spus ca Partidul Umanist va continua sa atace baronii locali si sa militeze pentru pedepsirea acestora pentru incalcarile dovedite ale legii.

CAZUL IASI. In legatura cu informatiile privind plecarea unor persoane din structurile de tineret ale PUR Iasi, umanistii spun ca Daniel Chirica nu este liderul organizatiei de tineret a filialei, asa cum s-a afirmat in presa. Acesta s-a retras din partid inca din 24 iunie, cu mult inainte de luarea deciziei de constituire a unei aliante cu PSD. Despre Ramona Rosca, umanistii spun ca s-a retras din partid la 21 iunie, pentru ca urma sa dea examen de admitere la Scoala de Agenti de Politie Campina si nu putea fi membru de partid. "Partidul Umanist respinge incercarile de acreditare a ideii unor migrari continue din PUR, intrucat plecarea catorva persoane nu echivaleaza cu organizatii intregi", se mai arata intr-un comunicat al partidului.

PREOCUPARE. Pe de alta parte, umanistii au anuntat ieri ca nu sunt preocupati in prezent de nominalizarea unor persoane intr-un viiitor guvern. "Pe noi ne intereseaza acum sa ne concentram pe definitivarea programelor din ofertele electorale ce vor fi prezentate alegatorilor in campania din aceasta toamna, in cadrul Uniunii Nationale PSD + PUR", a declarat purtatorul de cuvant al Partidului Umanist, Bogdan Pitigoi. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic