x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Replica premierului Mihai Tudose în legătură cu problema măririi prețului la carburanți: "E problema lor, nu?"

Replica premierului Mihai Tudose în legătură cu problema măririi prețului la carburanți: "E problema lor, nu?"

12 Sep 2017   •   15:35
Replica premierului Mihai Tudose în legătură cu problema măririi prețului la carburanți: "E problema lor, nu?"

Întrebat de jurnaliști, la finalul BPN al PSD, despre creșterea prețurilor carburanților "la pompă" și dacă măsura este urmare a anunțului reintroducerii supraaccizei la combustibili, premierul Mihai Tudose a avut o replică neașteptată:

"E problema lor. (...) Dacă ei continuă (...) vedem și noi de unde și cum putem regla situația. (...) Prețul nu poate doar să scadă, dar, în mod cert, nu este influența accizei, fiindcă acciza nu a intrat în vigoare."

De asemenea, premierul a adăugat că va avea loc la nivelul Executivului o discuție pentru a se vedea ce a determinat creșterea prețului carburanților la pompă.

"O să avem o discuție chiar pe data de 15, 16, săptămâna viitoare, să vedem exact care a fost influența. Dacă barilul a crescut, avem o discuție, dacă au avut alte cheltuieli, este o discuție, dacă a crescut artificial, cred că nu mai avem nicio discuție", a replicat premierul.

Și Liviu Dragnea a vorbit despre creșterea prețului la carburanți. Liderul PSD acuză Guvernul Cioloș că a minţit în legătură cu prețurile carburanţilor și cele de la energie. În acest sens, Guvernul a anunţat că va fi formată o comisie de anchetă a activității Autorității Naționale de Reglementare. 

Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: mihai tudose