x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce va mânca Traian Băsescu de Revelion. Vezi meniul restaurantului unde şeful statului va petrece de Anul Nou

Ce va mânca Traian Băsescu de Revelion. Vezi meniul restaurantului unde şeful statului va petrece de Anul Nou

30 Dec 2012   •   20:26
Ce va mânca Traian Băsescu de Revelion. Vezi meniul restaurantului unde şeful statului va petrece  de Anul Nou
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

 Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns, duminică seară, la un restaurant din municipiul Sfântu Gheorghe, unde şeful statului merge aproape de fiecare dată când se află în zonă pentru a mânca gulaş, informeaza realitatea.net. Preşedintele a ajuns la restaurantul Şugaş din centrul municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu soţia sa, care a primit un buchet de flori din partea reprezentanţilor restaurantului. 
Şeful statului a ajuns la Sfântu Gheorghe cu maşina, venind din staţiunea Covasna, unde a ajuns duminică dimineaţă şi s-a cazat la vila de protocol, urmând să rămână acolo până în 2 ianuarie.

Sursa citată mai precizeată că şeful statului le-a spus jurnaliştilor că va petrece Revelionul la Hotelul Clermont din staţiune, alături de soţie şi de cele două fiice. Întrebat dacă vor veni şi lideri PDL, Băsescu a spus că nu a invitat pe nimeni: "Nu am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia". 
În meniul de Revelion al hotelului de patru stele la care va petrece Revelionul familia prezidenţială se regăsesc "ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie, pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland, muşchi de vită cu sos bearnez şi creveţi".
La aperitiv vor fi brânzeturi franţuzeşti, iar ca desert meniul include Gazpacho de pepene galben cu îngheţată de iaurt şi Millefeuille. De asemenea, pe masă vor fi, pe lângă şampanie, mai multe sortimente de vinuri româneşti.




×