x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 VÂLCEA. Numărătoare paralelă în 50% secţii de vot. Mircia Gutău, aproape de un nou mandat de primar

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 VÂLCEA. Numărătoare paralelă în 50% secţii de vot. Mircia Gutău, aproape de un nou mandat de primar

06 Iun 2016   •   00:17
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 VÂLCEA. Numărătoare paralelă în 50% secţii de vot. Mircia Gutău, aproape de un nou mandat de primar

Candidatul PER la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a obţinut peste 45% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate în 50% din secţiile de vot, de ecologişti.

"Mă bucur pentru încrederea pe care mi-au acordat-o din nou râmnicenii. Vreau să le spun să Râmnicu Vâlcea va arăta în următorii 4 ani aşa cum ştiu ei că echipa Gutău lucrează. Îi mulţumesc soţiei, pe care, chiar dacă mi-a spus în repetate rânduri să nu mai candidez, nu am ascultat-o şi apoi mi-a respectat decizia şi mi-a fost alături. Mulţumesc vâlcenilor pentru că au acordat o şansă PER", a declarat Mircia Gutău.

Conform numărătorii paralele, Gutău se află pe primul loc, devansându-l pe social-democratul Romeo Rădulescu, care a fost creditat cu 25% din sufragii.

PER a obţinut, de asemenea, în jumătate din secţiile de vot, un scor de aproximativ 40% din voturi în municipiul Râmnicu Vâlcea, fiind prima forţă politică.

Rădulescu a confirmat, pe baza numărătorii paralele efectuate de PSD, scorul obţinut la nivelul municipiului, nedorind să facă nicio altă declaraţie.

Mircia Gutău a fost ales primarul municipiului Râmnicu Vâlcea pe listele PDL, între 2004 - 2010. Acesta a fost condamnat pentru fapte de corupţie în două dosare.

Agerpres

×
Subiecte în articol: ramnicu valcea