x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rezultatele finale, abia marti

Rezultatele finale, abia marti

12 Iun 2004   •   00:00

Rezultatele finale dupa primul tur de scrutin vor fi date publicitatii abia marti, 15 iunie, dupa ce se vor prezenta rezultatele alegerilor din comunele Costinesti (Constanta) si Costuleni (Iasi), in care se vor repeta alegerile, a anuntat ieri presedintele BEC.

REDISTRIBUIRE. Similean a mai spus ca la Satu Mare se redistribuie un numar de 6-7 mandate de consilieri, care trebuie sa fie date unor minoritati nationale, mandate "care vor trebui luate de la celelalte partide" si "se poarta discutii, care renunta, care ar avea dreptul, care a luat fara sa aiba dreptul si nu este o treaba asa de simpla, care sa se rezolve intr-o ora, doua". Presedintele BEC a prezentat ieri "rezultate privind alegerea autoritatilor publice locale", care "s-au obtinut din centralizarea datelor primite pina la ora 12:00 de la birourile circumscriptiilor judetene". Situatia cuprinde "toate mandatele de primari atribuite in primul tur de scrutin pe intreaga tara, cu exceptia comunelor Costinesti (judetul Constanta) si Costuleni (judetul Iasi)", in care se vor repeta alegerile.

PUBLICARE. Presedintele BEC a precizat, pentru Mediafax, ca BEC va trimite pentru publicare in Monitorul Oficial rezultatele centralizate doar dupa desfasurarea alegerilor din Costinesti si Costuleni.

×
Subiecte în articol: politic