x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Robert Negoiţă, despre congresul PSD: Nu mă interesează să candidez la nimic

Robert Negoiţă, despre congresul PSD: Nu mă interesează să candidez la nimic

13 Iun 2019   •   12:08
Robert Negoiţă, despre congresul PSD: Nu mă interesează să candidez la nimic

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că nu este interesat să candideze la nicio funcţie de conducere în PSD şi a adăugat că formula de conducere a partidului Viorica Dăncilă, Marian Oprişan, Niculae Bădălău ar fi "un coşmar".

"Nu mă interesează să candidez la nimic", a spus Negoiţă înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă la congres are de gând să candideze pentru o funcţie de conducere în partid.

Întrebat, de asemenea, cum vede o echipă formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprişan şi Niculae Bădălău la conducerea partidului, Negoiţă a răspuns: "Un coşmar".

"O să vă argumentez ulterior. Nu vreau să intru prea mult în detalii, aşa scenarii putem să ne imaginăm multe, ăsta pe care mi l-aţi spus e într-adevăr de coşmar, dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii", a spus Negoiţă.

Negoiţă a menţionat că în acest moment PSD are probleme de rezolvat în interior şi de răspuns la întrebarea de ce cetăţenii României au devenit într-o foarte mare măsură atât de pesimişti referitor la această guvernare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert negoita