x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb: Alina Gorghiu a recunoscut faptul că a "minţit" cu privire la modificarea Constituţiei

Rovana Plumb: Alina Gorghiu a recunoscut faptul că a "minţit" cu privire la modificarea Constituţiei

01 Mai 2015   •   15:48
Rovana Plumb: Alina Gorghiu a recunoscut faptul că a "minţit" cu privire la modificarea Constituţiei
Sursa foto: guv.ro

Preşedintele Consiliul Naţional al PSD, Rovana Plumb, afirmă că liderul PNL Alina Gorghiu a recunoscut faptul că a "minţit" cu privire la modificarea Constituţiei, adăugând că liberalii trebuie "să îşi asume rolul de frâne în procesul de modernizare a României".

"Doamna Gorghiu a recunoscut cu o nonşalanţă dezarmantă faptul că a minţit, alături de partidul pe care îl conduce, cu privire la modificarea Constituţiei. Mesajul transmis ieri cu nonşalanţă de doamna Alina Gorghiu reprezintă o recunoaştere directă a minciunii conform căreia PNL ar fi fost interesat de modificarea Constituţiei. Acest mesaj este cu atât mai sfidător având în vedere că doar cu o zi înainte tot doamna Alina Gorghiu afirma că liberalii sunt foarte activi în ceea ce priveşte procesul de modificare a Constituţiei", a declarat Rovana Plumb într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Ea a susţinut că "Alina Gorghiu şi cei din PNL vor trebui să îşi asume rolul de frâne în procesul de modernizare a României".

"După ce vechiul PDL a preluat total controlul noii formaţiuni, vedem cum doamna Gorghiu şi colegii domniei sale abandonează toate proiectele pentru care au fost votaţi să ajungă în Parlament. Din păcate, pentru copreşedinta PNL pare să fi devenit mai important să le facă pe plac celor din PDL, decât să îşi respecte angajamentele faţă de alegători", a punctat Rovana Plumb.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi că Victor Ponta şi PSD nu pot fi parteneri ai liberalilor în procesul de revizuire a Constituţiei, adăugând că dialogul poate fi reluat când PSD se va aşeza la masă cu lideri "necompromişi în acţiuni nedemocratice".  

×
Subiecte în articol: rovana plumb alina gorghiu