x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb: Ducem până la capăt programul de guvernare, așa vom câștiga viitoarele alegeri

Rovana Plumb: Ducem până la capăt programul de guvernare, așa vom câștiga viitoarele alegeri

02 Sep 2018   •   15:00
Rovana Plumb: Ducem până la capăt programul de guvernare, așa vom câștiga viitoarele alegeri

Coaliţia de guvernare va continua să pună în aplicare punct cu punct programul prezentat la alegerile din 2016, conform deciziilor adoptate prin vot, sâmbătă, la Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, afirmă preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES. 

"Tot ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv este ceva obişnuit în democraţie şi arată că fiecare coleg îşi poate exprima deschis poziţia în forurile statutare ale partidului. În PSD, toate deciziile se iau prin vot. Majoritatea a decis şi respectăm toţi deciziile. Mergem înainte. Suntem uniţi şi hotărâţi să ducem până la capăt programul de guvernare. Dacă nu ne lăsăm dezbinaţi şi facem ce am promis românilor, vom câştiga şi următoarele alegeri", declară Rovana Plumb. 

Conform sursei citate, Plumb a susţinut în cadrul CExN că membrii din echipa de conducere a partidului sunt mult mai interesaţi de ce se întâmplă cu salariile şi pensiile, de sănătate, de educaţie, de programele europene, de ce se face la guvernare pentru apărarea intereselor României pe plan european, decât de atacurile care vin zi de zi din partea Opoziţiei şi a preşedintelui Klaus Iohannis. 

"Vedem în fiecare zi tentative şi provocări nereuşite de a dezbina acest partid şi din partea preşedintelui Iohannis, şi din partea Opoziţiei, şi din partea altor forţe mai puţin vizibile. Noi însă nu vom intra în acest joc politic al dezbinării. România chiar are obiective mult mai importante de realizat, iar toate aceste dispute politice sunt irelevante pentru cetăţenii care ne-au votat", afirmă preşedintele OFSD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: rovana plumb program de guvernare alegeri