x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb, după şedinţa CExN: PSD este un partid unit şi va merge mai departe în continuare

Rovana Plumb, după şedinţa CExN: PSD este un partid unit şi va merge mai departe în continuare

02 Feb 2017   •   17:23
Rovana Plumb, după şedinţa CExN: PSD este un partid unit şi va merge mai departe în continuare

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a declarat, joi, că PSD este un partid unit care merge mai departe în continuare, iar protestele sunt normale într-o democraţie, dar fără violenţă.


"Protestele din piaţă sunt normale într-o democraţie, fără violenţă. Este firesc în orice democraţie fiecare să-şi spună punctul de vedere atâta timp cât nu există violenţă. Vreau să fac un apel şi să se desfăşoare protestele dacă se vor desfăşura şi doresc să se desfăşoare, într-un mod paşnic, firesc şi normal. (...) După această şedinţă pe care noi am avut-o, PSD este un partid unit şi vom fi uniţi în continuare şi vom merge mai departe", a afirmat Rovana Plumb, după şedinţa CExN al PSD.

În legătură cu faptul că ministrul Justiţiei Florin Iordache şi-a delegat atribuţiile până pe 7 februarie, Rovana Plumb a spus: "Orice ministru, şi eu am fost ministru, îşi poate delega atribuţiile. În momentul în care ordonatorul principal de credite decide că trebuie să delege anumite atribuţii, le face. Este constituţional şi legal. Niciunul dintre membrii PSD nu se vor ascunde niciodată".

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: rovana plumb psd