x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb nu candideaza, o sustine pe Carmen Dan

Rovana Plumb nu candideaza, o sustine pe Carmen Dan

07 Mar 2018   •   06:52
Rovana Plumb nu candideaza, o sustine pe Carmen Dan

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a anunţat că nu va candida pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia la Congresul Partidului Social Democrat, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, precizând însă că o va susţine pe Carmen Dan pentru această funcţie, dacă va dori să candideze.

 

"La Congresul de sâmbătă pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia, de care aparţin, nu voi candida. Avem multe colege care îşi merită locul într-o poziţie de vicepreşedinte", a declarat Rovana Plumb, la un post de televiziune.

Întrebată dacă o va susţine pe Carmen Dan în funcţia de vicepreşedinte, Plumb a precizat că o va susţine "cu tot dragul", dacă aceasta va dori să candideze.

"Sigur, dacă doamna Carmen Dan va dori să candideze, candidaturile se depun până joi la partid, desigur că o voi susţine cu tot dragul. Este colega mea de guvern, este un om politic, toţi miniştri suntem oameni politici şi o apreciez foarte mult pentru ceea ce face pentru români aproape în fiecare zi", a afirmat ministrul Fondurilor Europene.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, după CEx-ul de luni, că s-a adoptat modul în care va fi constituit BPN, şi anume câte doi vicepreşedinţi pe fiecare regiune de dezvoltare, cu paritate între vicepreşedinţii bărbaţi şi femei. Astfel, vor fi 16 vicepreşedinţi ai partidului, câte doi - un bărbat şi o femeie - pentru fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare.

Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat va avea loc sâmbătă la Bucureşti. AGERPRES

×