x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb (PSD) îi cere Mariei Băsescu să-şi determine soţul să demisioneze

Rovana Plumb (PSD) îi cere Mariei Băsescu să-şi determine soţul să demisioneze

de Agerpres    |    21 Ian 2012   •   08:49
Rovana Plumb (PSD) îi cere Mariei Băsescu să-şi determine soţul să demisioneze

Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, ii solicita Mariei Basescu sa-l determine pe seful statului sa demisioneze.

"Din punctul meu de vedere, Traian Basescu nu este un barbat puternic pentru ca un barbat care este politician trebuie sa faca in asa fel incat sa actioneze pentru populatie si nu sa lupte impotriva ei. Fiind femeie, mama si sotie ma gandesc ca in spatele lui Traian Basescu, Maria Basescu ar trebui sa aiba un cuvant de spus si cred ca Maria Basescu ar trebui sa-l determine pe Traian Basescu sa plece. Ii solicit Mariei Basescu sa-l determine pe Traian Basescu sa demisioneze", a spus Rovana Plumb, sambata, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al Femeilor Social-Democrate.

"Din punctul meu de vedere recomandarea si solicitarea mea catre Traian Basescu este sa gaseasca o solutie pe care el a pus-o la cale. El este marinar si are dreptul sa se pensioneze anticipat. Dar cred ca Traian Basescu nu are curaj sa se pensioneze anticipat pentru ca stie bine ca Guvernul condus de el se comporta umilitor cu pensionarii", a mai spus Rovana Plumb.

Potrivit acesteia, Organizatia de Femei a PSD este obligata sa gaseasca solutii la revendicarile protestatarilor.

×