x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb reacționează după afirmațiile lui Gorghiu: PNL încearcă să-și acopere incompetența politică

Rovana Plumb reacționează după afirmațiile lui Gorghiu: PNL încearcă să-și acopere incompetența politică

21 Iun 2015   •   16:47
Rovana Plumb reacționează după afirmațiile lui Gorghiu: PNL încearcă să-și acopere incompetența politică
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Preşedinta Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, este de părere că PNL încearcă să-şi acopere incompetenţa politică folosindu-se "în mod josnic de situaţia medicală a premierului Victor Ponta".

"România nu are nevoie de instabilitate şi crize. După ce au încercat să-şi acopere incompetenţa politică folosindu-se de evenimente din Justiţie, acum liberalii încearcă acelaşi lucru, dar folosindu-se în mod josnic de situaţia medicală a premierului Victor Ponta. Declaraţia de astăzi a Alinei Gorghiu arată că PNL vrea cu orice preţ instabilitate şi crize. Mai bine ar ajuta România cu soluţii constructive şi ar renunţa la scandal", spune Rovana Plumb într-un comunicat de presă.

Liderul PSD precizează că săptămâna viitoare sunt măsuri importante de votat, cum este noul Cod Fiscal.

"Ne aşteptăm ca liberalii să renunţe la atitudinea învăţată de la PDL şi să nu se opună reducerii TVA şi măsurilor care ajută economia. Acestea sunt priorităţile României, nu atacurile politice sterile", se arată în comunicat.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a apreciat, duminică, pe pagina sa de socializare, că alegerea premierului Victor Ponta de a-şi prelungi mandatul, prin menţinerea interimatului asigurat de Gabriel Oprea, este o "variantă nedemnă".

"Victor Ponta bate în retragere, într-o variantă nedemnă. În ciuda unei situaţii medicale, cred că prim-ministrul Victor Ponta doreşte să cumpere timp, negăsind o altă ieşire din situaţia gravă în care ne-a pus", a scris Gorghiu.

Liderul PNL susţine că demersul premierului este "un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile şi imposibile".

"Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-şi dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax", spune Alina Gorghiu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: rovana plumb alina gorghiu