x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ruptură la vârful PSD. ”Doamna Dăncilă a ales să facă o declarație care se întoarce, categoric, împotriva propriului partid"

Ruptură la vârful PSD. ”Doamna Dăncilă a ales să facă o declarație care se întoarce, categoric, împotriva propriului partid"

22 Mai 2019   •   22:14
Ruptură la vârful PSD. ”Doamna Dăncilă a ales să facă o declarație care se întoarce, categoric, împotriva propriului partid"
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că votează la referendumul pe justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarația. 

 

”Eu susțin statul de drept” a completat premierul Viorica Dăncilă, după ce a afirmat că votează la referendumul pe justiție. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3: ”Este tot mai evident că doamna Dăncilă s-a rupt de partidul care a numit-o în funcția de premier, care-i susține Guvernul în Parlament, care i-a oferit, inclusiv pe persoană fizică, foarte mult în această viață.”

Bogdan Chirieac a adăugat că în contextul unei ”intruziuni brutale a justiției în actul politic, într-un moment în care se convoacă un referendum împotriva României, într-un moment în care fiecare partid se gândește la scorul pe care-l va obține duminică, doamna Dăncilă a ales să facă o declarație care se întoarce, categoric, împotriva propriului partid. Nu știu de ce a făcut-o, probabil la rugămintea unor lideri externi.” 

×