x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică SCANDAL la dezbaterile pe proiectul bugetului. Parlamentarii PDL şi PP-DD au părăsit plenul

SCANDAL la dezbaterile pe proiectul bugetului. Parlamentarii PDL şi PP-DD au părăsit plenul

06 Feb 2013   •   11:26
SCANDAL la dezbaterile pe proiectul bugetului. Parlamentarii PDL şi PP-DD au părăsit plenul
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
UPDATE 15:03 - Parlamentarii PP-DD au părăsit plenul Parlamentului, unde este dezbătut proiectul legii bugetului pentru 2013.

Scandal în plenul Parlamentului, care s-a reunit, în această dimineaţă, pentru a continua dezbaterile la proiectul bugetului pe 2013. Membrii PDL au părăsit sala, fiind nemulţumiţi că nu le sunt luate în discuţie amendamentele. "Nu se respectă regulemantul. Înţeleg graba Puterii de a trece acest buget în care nici ei nu cred, dar trebuie respectate nişte proceduri. Vom reveni în sală cand toate amendamentele vor fi luate in discuţie", a declarat prşedintele PDL, Vasile Blaga.

"Am solicitat suspendarea ședințelor pentru a verifica dacă este corect. De asta am ieșit din sală", a declarat liderul PDL Mircea Toader.

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că dacă procedurile nu sunt respectate, și partdiul pe care îl conduce se va alătura protestului PDL. "Puterea își adjudecă o autoritate care depășește orice joc democratic. Acum Parlamentul este o mașinărie de vot a USL", a spus Ungureanu.

Dezbaterile sunt conduse de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Lucrările plenului au început la ora 10.00, cu o întârziere de o oră, la şedinţă fiind anunţată prezenţa a 435 de parlamentari. Cel mai probabil, proiectul bugetului pe 2013 va fi adoptat până vineri noaptea, a declarat senatorul PSD Toni Greblă.

Ştire în curs de actualizare

×