x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scrisoare dură a unui liberal, adresată președintelui

Scrisoare dură a unui liberal, adresată președintelui

de Ion Alexandru    |    22 Mai 2019   •   10:05
Scrisoare dură a unui liberal, adresată președintelui

Aristotel Căncescu, fost lider al PNL Brașov, i-a scris președintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisă, în care îl acuză că s-a folosit de mulți “penali” și “baroni” din partid pentru a prelua funcția de la Cotroceni, iar, acum, vrea să-i vadă pe toți la “pușcărie”.

“Ca fost președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL - și, ca unul dintre cei trei care te-au sprijinit să preiei conducerea PNL, poziție din care ai devenit apoi, automat, candidat la președinția României- îți cer să încetezi această campanie populistă în care implici Justiția și instituțiile statului”, susține Căncescu în această scrisoare.

“Ai ajuns președinte datorită unor oameni ca mine, Țurcanu, Adomniței, Stavarache, Bâgiu, Scripcaru, Florea, Ciprian Dobre, Dobre, Uioreanu, Moloț, Frunzăverde și mulți alții, oameni care, la ora actuală sunt “penali”. Ar fi normal, Klaus, ca fiind promovat în această funcție de niște “penali”, să îți dai demisia. (…) Tu ce ai făcut, Klaus, pentru ei? Le promiți că dacă mai câștigi un mandat îi bagi pe toți la pușcărie! Un procuror dement le-a făcut aproape la toți primarii din județul Brașov, dosare penale, în mod obsesiv. Acești primari trebuie să fie prosti să te mai sprijine, pe tine și PNL-ul!”, mai susține acesta .

 

 

×