x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Se ascut cuțitele în USR. Dan Barna, cu demisia pe masă. Soția, cu înjurăturile

Se ascut cuțitele în USR. Dan Barna, cu demisia pe masă. Soția, cu înjurăturile

de Ion Alexandru    |    13 Noi 2019   •   08:26
Se ascut cuțitele în USR. Dan Barna, cu demisia pe masă. Soția, cu înjurăturile

Eșecul lui Dan Barna din primul tur al alegerilor prezidențiale scindează Uniunea Salvați România. Liderul Dan Barna a decis, în aceste condiții, să-și “joace” mandatul de președinte al partidului, după ce, în noaptea de luni spre marți, în cadrul ședinței Consiliului Politic, mai mulți lideri i-au cerut acestuia să-și asume eșecul, nu doar el, ci și echipa sa de campanie, și să demisioneze din toate funcțiile.

Dan Barna a demarat un plan prin care intenționează să-și salveze imaginea, cerând un nou vot intern, acordat în mediul on-line, în care membrii formațiunii să decidă dacă îl mai doresc sau nu la conducerea partidului. Hilar este faptul că, după ce a anunțat acest plan, Dan Barna a fost acuzat de unii dintre colegii săi că utilizează un “tertip” folosit și de Liviu Dragnea la PSD.

Iar scandalul din USR a luat amploare după ce soția lui Dan Barna s-ar fi adresat injurios liderilor de organizații, la videoconferința USR de a doua zi de după primul tur de scrutin. Conform unui comentariu postat pe grupul intern al USR, denumit “Poiana lui Iocan”, “Doamna Olguța, soția președintelui USR Dan Barna (membră sau nu a USR), s-a referit aseară, pe live-ul CP informal la membrii USR: căcații ăștia care nu au făcut nimic în campanie”.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna