x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Se caută pistolul lui Bădălău

Se caută pistolul lui Bădălău

de Gabriela Antoniu    |    05 Noi 2018   •   10:00
Se caută pistolul lui Bădălău

Senatorul PSD, Niculaie Bădălău, a fost prădat de hoţi, cu câteva zile înainte de reuniunea PSD care urmează să stabilească cine va pleca şi va veni  în Guvern. Printre cei vehiculaţi că vor lua locul remaniaţilor se numără şi Bădălău. El are acum probleme din cauza unui pistol furat de hoţii care i-au călcat casa în weekend.

Locuinţa lui Bădălău, aflată în Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost spartă în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, când persoane necunoscute au pătruns în locuinţă de unde au sustras mai multe bunuri, printre care un pistol şi bijuterii. Deşi se afla în casă, senatorul nu a auzit când a fost prădat deoarece dormea.

Poliţiştii din toată ţara sunt acum în alertă pentru găsirea armei furate din casa lui Bădălău. Senatorul PSD avea permis de port-armă, pistolul era înregistrat în sistem, dar Bădălău nu a respectat legea în ceea ce priveşte condiţiile de păstrare. Conform unor surse apropiate anchetei, senatorul PSD a fost amendat cu 5000 de lei şi i-a fost anulat permisul de port-armă pentru 5 ani deoarece nu a luat măsuri astfel încât persoane neautorizate să nu aibă acces la armă şi muniţie, aşa cum prevede Legea 295 /2004.

Vestea proastă vine după ce, de mai multe săptămâni, Bădălău este vehiculat ca posibil vicepremier după remanierea Guvernului Dăncilă, programată în perioada următoare. Senatorul PSD ar urma să-l înlocuiască în funcţie pe Viorel Ştefan, vicepremier fără portofoliu, care candidează pentru funcţia de preşedinte al  Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

×