x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ghiţă, dezvaluiri despre faimoasa fotografie cu Laura Codruţa Kovesi

Ghiţă, dezvaluiri despre faimoasa fotografie cu Laura Codruţa Kovesi

16 Mar 2018   •   07:33
Ghiţă, dezvaluiri despre faimoasa fotografie cu Laura Codruţa Kovesi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă a reluat joi seară relatările cu privire la procurorul - şef al DNA Laura Codruţa Kovesi şi la petrecerile la care el susţine că participau. Ghiţă i-a arătat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie în care ar apărea Kovesi la el acasă.

 

Referitor la fotografie, Sebastian Ghiţă a spus că este făcută în crama locuinţei lui din Ploieşti "Este alături de o doamnă frumoasă şi un domn mai cărunt", a comentat Cristoiu, Ghiţă subliniind că aceştia sunt membri ai familiei sale.

Întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi a vrut să facă poze, Sebastian Ghiţă a explicat: "Eram mai relaxaţi, mai deschişi. Sunt poze, filme. Aici, la acest eveniment mai erau nişte persoane. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând poze. Această poză este de la mine de acasă, din Ploieşti".

În opinia lui Ghiţă, Kovesi şi-a făcut o problemă minţind şi negând participarea la astfel de evnimente şi relaţia de prietenie cu el. "Recunoaşte sau nu, în acel moment, în acel cerc de oameni, ne consideram prieteni", a declarat Sebastian Ghiţă. El mai spune că Laura Kovesi venea foarte greu la întâlniri fără fostul adjunct al SRI Florian Coldea.

"Foarte greu venea la aceste întâlniri Codruţa fără Florin. Rar o vedeai pe Codruţa fără Coldea", a menţionat el, precizând că între cei doi era o relaţie strict profesională.

În ceea ce priveşte momentul în care a cunoscut-o pe Koves, el a afirmat: "Ea era procuror general şi cred că am cunoscut-o la una dintre zilele acestea, fie 1 decembrie, fie ziua SRI-ului. La un astfel de eveniment erau foarte mulţi oameni. Era coadă să îi strângă lumea mâna, să o bage în seamă. Era coadă şi când era procuror general, şi când a devenit şefă DNA. Şi m-am aşezat şi eu la coadă". OBSERVATOR

×