x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Secretarul general al PSD: Monica Macovei, o piatră de moară pentru România în Parlamentul European

Secretarul general al PSD: Monica Macovei, o piatră de moară pentru România în Parlamentul European

27 Mar 2014   •   16:09
Secretarul general al PSD: Monica Macovei, o piatră de moară pentru România în Parlamentul European

Secretarul general al Partidului Social Democrat, deputatul Andrei Dolineaschi, critică PDL pentru decizia de a o include pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European pe Monica Macovei.

El a declarat, joi, că 'lista de candidaţi a PDL pentru alegerile europarlamentare conţine persoane care au denigrat România în timpul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu'. Potrivit lui Dolineaschi, Macovei ''a intoxicat oficialii de la Bruxelles cu afirmaţii mincinoase despre România pentru a servi interesele preşedintelui Traian Băsescu''.

"'Monica Macovei este o piatră de moară pentru România în Parlamentul European. Timp de ani de zile nu a făcut decât să îşi denigreze propria ţară şi să răspândească bârfe despre România pentru a-l apăra pe preşedintele Traian Băsescu. O astfel de persoană care a spus că votul a 7,4 milioane de români a fost o lovitură de stat, nu avea ce să caute pe listele de candidaţi pentru Parlamentul European", a declarat liderul PSD, potrivit Agerpres.

Andrei Dolineaschi a mai spus că PDL rămâne un partid care sprijină în continuare regimul Băsescu, fapt demonstrat prin prezenţa în rândurile sale a unor buni prieteni ai preşedintelui.

'PDL rămâne acelaşi partid nereformat, aservit intereselor lui Băsescu. Atât timp cât în PDL vor rămâne Boc, Macovei sau Stolojan şi alţii ca ei, este clar că tot Traian Băsescu stabileşte direcţia în care o ia acest partid', a declarat preşedintele PSD Botoşani.

El a adăugat că este ferm convins că botoşănenii vor sancţiona la vot comportamentul lui Macovei dar şi alianţa existentă în plan local dintre PDL şi PNL.

×