x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ședință secretă în PSD convocată de Ciolacu pentru înlăturarea lui Dăncilă

Ședință secretă în PSD convocată de Ciolacu pentru înlăturarea lui Dăncilă

25 Noi 2019   •   16:21
Ședință secretă în PSD convocată de Ciolacu pentru înlăturarea lui Dăncilă
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE Mai mulți lideri ai PSD se află în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. 

 

Paul Stănescu, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Ionel Arsene, Marius Dunca se află acum în biroul lui Marcel Ciolacu. 

La ora 19:00, urmează o ședință decisivă în partid, tot în biroul liderului Camerei Deputaților, la care sunt invitați toți liderii de organizații pregătiți s-o trădeze pe Viorica Dăncilă și să aleagă schimbarea în partid. 

Stire initiala Marcel Ciolacu i-ar fi chemat, la o ședință, după ora 19:00, pe toți liderii de organizații care nu sunt apropiați de Viorica Dăncilă, anunță Antena 3

Întâlnirea va avea loc în biroul lui Marcel Ciolacu. El va discuta cu liderii care nu-i sunt apropiați Vioricăi Dăncilă sau cu cei care sunt nemulțumiți de rezultatul alegerilor prezidențiale pentru organizarea unui Congres extraordinar în ianuarie, cel mai probabil. 

Planul este ca mâine seară, la CExN, ei să-i ceară demisia Vioricăi Dăncilă, o demisie pe care liderul PSD o exclude. În realitate, planul ar fi mai amplu. Marcel Ciolacu ar dori să fie președinte interimar al PSD până la alegerea unei noi conduceri. 

El are în vedere ca viitorea conducere să fie una colectivă, compusă din cinci președinți executivi, nu unul, ca astăzi. 

Firea, Stănescu și Bădălău sunt printre numele care ar urma să obțină funcțiile de președinți executivi, conform Antena 3. 

Comitetul Executiv al PSD se va reuni marți, de la ora 18.30, a anunțat președintele partidului Viorica Dăncilă. Întâlnirea va avea loc la sediul PSD din Kiseleff, iar social-democrații vor analiza rezultatul alegerilor prezidențiale, dar și nemulțumirile din cadrul formațiunii. La ședință există și posibilitatea convocării unui Congres pentru următoarea perioadă.

×