x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şeful Cancelariei prezidenţiale explică tăcerea de la Cotroceni. Când va vorbi Băsescu şi ce planuri are şeful statului

Şeful Cancelariei prezidenţiale explică tăcerea de la Cotroceni. Când va vorbi Băsescu şi ce planuri are şeful statului

03 Sep 2012   •   06:35
Şeful Cancelariei prezidenţiale explică tăcerea de la Cotroceni. Când va vorbi Băsescu şi ce planuri are şeful statului

Cristian Diaconescu, seful cancelariei prezidentiale, a declarat, aseara, la B1TV, ca presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie publica in momentul pe care-l va simti prielnic.

"Ca orice politician cu experienta, va face o declaratie publica atat de asteptata in momentul pe care-l va simti prielnic. Nu stiu cand va fi acest moment. In orice caz, va fi luni si marti reuniunea anuala a diplomatiei. Marti vor veni, conform traditiei de ani si ani de zile, sefii de misiuni ai Romaniei la Cotroceni. Sigur ca exista o serie de elemente de mesaj pe care le va transmite, avand insa in vedere mai ales dimensiunile de politica externa pe care Presedintia urmeaza sa le sustina in anul 2013 si ceea ce reprezinta teme fundamentale de politica externa pe care, Romania de data aceasta, trebuie sa le parcurga in acest an", a spus Diaconescu.

Consilierul prezidential a spus ca nu se poate pronunta cu privire la momentul in care presedintele Basesescu va face declaratii, dar s-a declarat convins ca o va face.


×